Nelleke Elzinga

Al jong ben ik begonnen met de viool. Ik vond het instrument zo mooi dat ik het zelf ook wilde leren spelen en uiteindelijk naar het conservatorium in Utrecht ging. Daar heb ik mijn opleiding gedaan bij Emmy Verhey.

 

Tijdens mijn opleiding ben ik reeds begonnen met lesgeven. Daarnaast heb ik in diverse ensembles en orkesten gespeeld. Ik heb lesgegeven in Utrecht, Woudenberg, Alphen aan den Rijn, Vianen en uiteindelijk in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

 

Ik heb veel ervaring opgedaan met jong en oud; individueel en groepslessen. Het is heerlijk om op de viool allerlei soorten muziek te spelen en met name ook om samen te spelen met anderen.

nelleke profiel

muziekles Schiedam, muziekles Vlaardingen, vioolles Schiedam, vioolles Vlaardingen, viool spelen Schiedam, viool spelen Vlaardingen, muziekles Schiedam, muziekles Vlaardingen, vioolles Schiedam, vioolles Vlaardingen, viool spelen Schiedam, viool spelen Vlaardingen, muziekles Schiedam, muziekles Vlaardingen, vioolles Schiedam, vioolles Vlaardingen, viool spelen Schiedam, viool spelen Vlaardingen muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam muziekschool Schiedam